Panas! Wartawan hiburan dakwa gambar bogel Rozita Che Wan adalah asli dan tulen!

Desperado | 10/24/2012 | 1 comments

Lama kami tidak mengusik wartawan popular ini yang tidak pernah sepi daripada kontroversi persis seorang selebriti. Ya, kita bercakap tentang Zubir Berita Harian.

Jumaat lalu, gempar dunia hiburan tempatan apabila sekeping gambar bogel didakwa sebagai Rozita Che Wan mula timbul di internet & ianya lantas dinafikan.

Aktress popular ini menyangkal yang beliau tergamak untuk melakukan perkara tidak senonoh sebegitu lebih lebih lagi diri beliau merupakan seorang yang buta teknologi.

Zubri Berita Harian yang kita tahu mempunyai pengetahuan luas dalam dunia hiburan mendakwa gambar tersebut sebagai original & Rozita Che Wan ‘menipu’ — lebih kurang.

“Isu gambar bogel Rozita Che Wan kini tersebar luas di internet Apa lagi nafikan je la selagi boleh, cipta pelbagai alasan kukuh pertahankan diri walaupun gambar itu original!”, tulis Zubir.

Get your ride pimped by THE Pimp My Ride crew from MTV Malaysia. Isn’t that #Whatchuwant? 

Rotikaya

Category: , ,

PERINGATAN:
Pilihan Anda tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami.

1 ulasan:

  1. Khalid Ramlan,

    Hello..pakcik...pakcik caya ke tu webcam original ? Kan superimpose...ramai orang biasa yg tak rabun mata nampak pic tu palsu. Lainlah video bergerak asli yg disahkan oleh pakar IT luar negara mcm kes seorang ahli politik negara tu.Pastu tertinggal jam rolex pulak.Bersiap saksi sama dalam bilik.

    Kalau mcm tu barulah boleh ada asas. Ini takat gambar kabur pakcik percaya...nowdays sesapa leh buat...adui....

    Kalau nak bijak pun kena sama2 bijak IT pakcik

    BalasPadam