jobs from my.neuvoo.com

26 November, 2012

Diperkosa punca pasangan remaja dari Kedah ini berkahwin awal?

Phew...! Kami pada mulanya turut berkongsi kegembiraan melihatkan pasangan yang begitu muda ini melangsungkan pernikahan mereka. Hebat, takjub juga dengan alasan-alasan yang mereka berikan dan juga keluarga mereka. Berita mengenai perkahwinan mereka anda boleh baca di SINI

Apabila perkara ini mula tersebar di media-media masa, beberapa cerita kurang menarik mula terdengar berkaitan pasangan ini.

Antara 'cerita-cerita' sensasi yang kami dengar dari penduduk setempat yang tinggal berdekatan dengan pasangan ini berkaitan dengan pasangan perempuan tersebut.

Soseh-soseh mereka mengatakan pasangan perempuan telah pun dirogol oleh tiga lelaki termasuklah si pengantin lelaki. Dua orang lelaki lain iaitu sahabat kepada si pengantin lelaki itu telah menghilangkan diri.

Bagi menutup aib ini dari terus tersebar, si pengantin lelaki terpaksa mengambil tanggungjawab sebagai seorang suami yang sah mengelakkan ia dari dikenakan denda.

Tuduhan ini agak berat, dan kami juga tidak mahu mempercayainya bulat-bulat. Jika ada bukti dan pengakuan sebenar, mungkin pembaca-pembaca lain boleh emailkan kepada kami. Kisah ini kami hanya perolehi dari mulut penduduk sendiri, entah betul entah tidak kebenarannya, cuma reaksi wajah mereka yang bercerita, agak serius!

Apa-apa pun, kami harap pasangan ini dapat kotakan apa yang diakadkan, semoga berbahagia hingga akhir hayat.

* Patut ada pihak yang tidak bersetuju dengan perkahwinan pasangan muda ini..hmmm!

1 comments so far


EmoticonEmoticon