jobs from my.neuvoo.com

18 Februari, 2013

(Gambar) Kutuk PAS, blogger PR mula sebar gambar anak Dr. Fadzilah Kamsah

Minggu lepas menyaksikan Dr. Fadzilah Kamsah menyatakan pendapatnya berkaitan doa K.O BN yang telah dilakukan oleh pihak PAS. Beliau memberi komen dari setelah ditanya oleh seorang penyokong Barisan Nasional disebuah majlis.

Anda boleh tonton video tersebut di SINI.

Berikutan dengan penyebaran video tersebut, blogger2 pembangkang mula mengambil tindakan drastik dengan cuba meyelongkar kehidupan Dr. Fadzilah Kamsah dan keluarganya.

Hasilnya, mereka memperolehi beberapa keping gambar keluarga pakar motivasi tersebut dan juga beberapa keping gambar lain yang dipercayai gambar anak-anak beliau yang sedang bersosial.

Maaflah kami tidak meletakkan gambar-gambar tersebut kerana kesahihannya belum dapat dipastikan. Blogger pembangkang yang kononnya pakar forensik foto telah menyebarkannya dengan alasan mirip wajah mereka sama. Itu sahaja...

Kalau anda mahu percaya dan lihat, boleh klik SINI, kalau anda merasakan ini adalah amalan biasa pembangkang yang seiring menabur fitnah, anda boleh proceed dengan bacaan-bacaan lain yang lebih berilmiah!


EmoticonEmoticon