jobs from my.neuvoo.com

04 Januari, 2015

Penyanyi lelaki popular nak tumbuk bapa sendiri

KISAH artis lelaki tinggi lampai yang disiarkan dalam ruangan gosip sebuah akhbar mingguan yang dikatakan naik berang dengan bapanya disebabkan oleh hutangnya sendiri, buat kami musykil.

Maklumlah, artis itu yang berhutang, dia pula yang naik berang? Pelik pelik..

Memetik artikel terbabit, penyanyi lelaki yang dikatakan sering terkait dengan kontroversi itu telah meminjam wang dalam jumlah yang banyak daripada seorang lelaki.

Apabila tempoh pembayaran hutang tidak dilangsaikan artis berkenaan, maka si pemiutang terpaksa berjumpa dengan bapanya untuk menuntut wangnya semula.

Apa lagi, bapa penyanyi itu pun memarahi anaknya sebaik mengetahui jumlah wang yang dipinjamnya itu namun tak semena-mena, dia pula yang naik angin dan mula bergaduh besar dengan bapanya sampai nak bertumbuk!

Mujur ketika perbalahan berlaku, ada ahli keluarga lain yang tolong leraikan, kalau tak, tak tahulah apa untung nasib bapa artis ni, habis lunyai dikerjakan anaknya kot.

Kalaulah benar gosip ini, harap-harap si penyanyi terlibat segera insaf.

Kalau selama ini dia sentiasa diberikan peluang selepas cetus kontroversi, janganlah ingat selama-lamanya peminat boleh sabar dengan artis yang lebih banyak memperdengarkan kisah sensasinya daripada lagu baru seperti ini kan.. ops! - MYNEWSHUB.CC


EmoticonEmoticon