jobs from my.neuvoo.com

29 Mei, 2015

Syaitan! Rogol budak perempuan hingga hamil, paksa minum air mani

Mexico – Perangai macam syaitan. Inilah syaitan bertopengkan manusia.

Lelaki ini Jorge Iniestra Salas,36, yang telah menculik dua budak perempuan ketika mereka hanya berusia 12 dan 14 tahun, mengurung mereka selama lima tahun, membunuh salah seorang daripada budak tersebut dan menyimpan air maninya dalam jar serta memaksa budak berkenaan meminumnya.

Salas yang ditangkap pada bulan September 2011, telah merogol budak terbabit berulang kali dan mempunyai lima anak dengannya.

Salah seorang daripada budak perempuan itu dipukul hingga mati pada 2009 sebelum dia bertindak melemaskan bayi berusia tiga bulan yang juga anaknya.

Mayat dua beranak itu disembunyikan dalam beg plastik di rumah ibunya, kemudian dibuang di laluan motosikal dengan bantuan adiknya.

Baru kini Salas menerima balasan apabila mahkamah memerintahkannya dihukum penjara selama 241 tahun.

Turut ditangkap ialah ibu, kakak dan adik lelakinya. Mereka juga dikenakan hukuman penjara antara 18 hingga 21 tahun.

Mengikut kertas pertuduhan, Salas telah mengurung budak perempuan itu dalam sebuah bilik di mana tingkapnya ditutup dengan selimut dan memaksa mereka tidur di atas alas nipis.

Salas juga memanupulasi budak-budak berkenaan untuk percaya bahawa dia datang dari golongan kelas atas justeru dia dibenarkan melayan mereka seperti binatang.

– MYNEWSHUB.CC


EmoticonEmoticon