jobs from my.neuvoo.com

10 Jun, 2015

Duda gersang gila seks

KUALA LUMPUR 9 Jun – Gara-gara menunjukkan kemaluan kepada tiga pelajar di hadapan sebuah sekolah menengah, seorang duda dihukum penjara dua bulan oleh Mahkamah Majistret di sini, hari ini.

Majistret Muhammad Faizal Ismail menjatuhkan hukuman itu terhadap Wang Chiu Seng, 52, selepas tertuduh mengaku bersalah terhadap dua pertuduhan yang dibacakan oleh jurubahasa kepadanya.

Mahkamah menjatuhkan hukuman penjara dua bulan bagi setiap pertuduhan dan memerintahkan kedua-dua hukuman itu berjalan serentak dari tarikh tangkap, 19 Mei lalu.

Mengikut pertuduhan pertama, pengurus restoran itu didakwa menunjukkan kemaluannya kepada dua pelajar perempuan yang berusia 15 tahun di hadapan sebuah sekolah menengah di Jalan Pudu, Jalan Foss, Dang Wangi, kira-kira pukul 3.35 petang, 7 Mei lalu.

Manakala bagi pertuduhan ke­dua, tertuduh didakwa melakukan perbuatan yang sama terhadap seorang pelajar berusia 18 tahun, di tempat sama, kira-kira pukul 2.15 petang, 12 Mei lalu.

Kedua-dua pertuduhan itu dikemukakan mengikut Seksyen 509 Kanun Keseksaan yang memperuntukkan hukuman penjara maksimum lima tahun atau denda atau kedua-duanya sekali.

Timbalan Pendakwa Raya, Izrene Zakariah yang mengendalikan pendakwaan memohon hukuman setimpal memandangkan perbuatan tertuduh itu mendatangkan trauma kepada mangsa-mangsa.

- See more at: http://www.utusan.com.my/berita/mahkamah/duda-baru-bercerai-tunjuk-kemaluan-dijel-2-bulan-1.100992#sthash.MOoaoLfz.dpuf


EmoticonEmoticon