jobs from my.neuvoo.com

15 Jun, 2015

'Tudung tu bukak, haramjadah!'

Video seorang lelaki yang dipercayai 'pondan' memaki hamun ibu dan anak perempuannya, tersebar di laman sosial lewat malam tadi.

Tidak diketahui apa punca sebenar kejadian, namun menurut lelaki itu, ibu dan anak perempuannya 'mengumpat' mengenainya.
Pondan maki orang
"Inilah P*********K yang mengata aku. Ada hati nak mengata aku yang cantiq jelita ini," More: #mediavids
Posted by My Media Hub on Sunday, 14 June 2015

"Inilah pu-ki-mak yang pakai tudung hitam dengan baju pink ini. Ada hati nak mengata aku? Nanti aku masukkan dalam Facebook. Dahlah tak cantik, buruk. Nanti kau!

"Ha, tengok baju pink ni berjalan. Dahlah tak cantik. Ha tu, mak dia baju hitam. Ha, ni ni ni, dahlah kontot, buruk!

"Ha, baju putih ni, belang-belang serba hitam putih ini. Baju pink ni, ada hati nak mengata aku yang cantik jelita ini?

"Tudung tu bukak! Haramjadah!," katanya dengan nada yang nyata amat berang dengan kedua-dua wanita itu.

Bagaimanapun, kedua-dua wanita yang 'diserangnya' itu tidak memberikan sebarang reaksi, sebaliknya mereka terus menjamu selera di premis itu.

Menurut netizen, berkemungkinan dua wanita itu telah menganggunya sebelum video ini dirakam.

"Mesti ada sebab tu. I know la diorang ni. Kalau tak ada orang kacau life diorang, diorang takkan kacau life orang lain. Kadang-kadang mulut perempuan sekarang ini lagi longkang dari mulut pondan-pondan tu. I know la," kata Siti Rohana Mohd Apandi.

Jika benar begitu, tidak wajar lelaki terlebih hormon wanita ini melemparkan kata-kata sebegini dan memuat naik di laman sosial bagi mengaibkan mereka.

Sumber- THEHYPEMEDIA.COM


EmoticonEmoticon