jobs from my.neuvoo.com

26 Julai, 2015

Tengah syok 'mencurang', kantoi le pulak...!

SEORANG wanita telah ditangkap berlaku curang terhadap suaminya ketika menyaksikan sebuah perlawanan kriket di Stadium Turner Field, di Atlanta.

Aksi mencurigakan wanita yang curang itu telah diperhatikan oleh dua beradik, Delana Hinson dan Brynn Hinson yang mendedahkan perkara itu kepada suaminya sebaik sahaja perlawanan itu tamat melalui satu surat.

Wanita tersebut dikatakan telah menghantar mesej menggatal dengan seorang lelaki yang dipercayai bernama Mark Allen namun disimpan di dalam telefon bimbitnya dengan nama Nancy dengan tujuan mengaburi mata suaminya.

Segalanya terbongkar selepas dua beradik yang bersimpati dengan suami wanita itu merakam bukti dan mendedahkannya di laman makro twitter yang kini menjadi viral.
Delana dan Brynn mengatakan mereka telah memberi sepucuk surat kepada suami wanita itu bagi memberitahu isterinya telah berlaku curang.

“Isteri awak telah berlaku curang. Lihat mesej dari seseorang bernama Nancy. Ia adalah seorang lelaki yang bernama Mark Allen.

“Saya ada gambar di dalam telefon bimbit saya. Jika isteri awak sudah memadam mesej itu, hubungi nombor ini **********. Maaf saya hanya rasakan awak perlu tahu,” tulis Delana kepada lelaki itu.

Walau bagaimanapun, ada pihak yang mendakwa kedua beradik tersebut telah menipu dan menyunting gambar tersebut untuk menarik perhatian.

Delana kemudiannya membalas komen tersebut dengan memuat naik sebuah video menunjukkan mereka sedang menulis surat itu ketika perlawanan kriket berlangsung.

Adik beradik itu juga memberitahu lelaki terbabit telah meminta gambar yang membuktikan isterinya curang selepas mendapat surat daripada mereka.

Kesimpulannya, janganlah berlaku curang dan hargailah apa yang sudah dimiliki, tak pasal-pasal kantoi sampai satu dunia tahu! – Agensi/MYNEWSHUB.CC


EmoticonEmoticon