jobs from my.neuvoo.com

13 Ogos, 2015

'Nenen' ketat Emma Maembong dikritik peminat

Apabila seseorang artis tu berhijab pasti banyak perkara yang perlu diambil kira. Baik dari segi pemakaian, perangai dan adab. Tak boleh buat perangai sesuka hati je sebab ramai mata yang memandang.. Lagi-lagi artis popular.

Baru-baru ni Emma Maembong memuat naik gambar di Instagram dan buat review tentang brand yang bernama ‘Nenen’. Dengar macam 18sx kan? Haa tapi itu lah nama brand nya. Kalau korang nak tahu, ‘Nenen’ tu merupakan flavour bagi sesiapa yang hisap vapor. Memang makin famous flavour ni.


‘We Nenen.. Do you?’



Emma Maembong memuat naik gambar ni di Instagram. Namun, selepas dihentam teruk oleh followers sebab ‘Nenen’ tu, Emma Maembong ambil keputusan untuk memadam gambar tersebut.

Takde cara lain ke nak promote?


Berikut antara komen ‘panas’ yang diterima Emma dari followers di Instagram. Mungkin niat Emma Maembong hanya ingin menolong peniaga-peniaga di luar sana yang ingin berniaga.
Tapi memandangkan nama brand itu sendiri agak sensitif lagi-lagi buat kaum wanita. Harap lepas ni Emma akan lebih berhati-hati.


1 comments so far


EmoticonEmoticon