jobs from my.neuvoo.com

29 Ogos, 2015

Perbualan lucah selebriti wanita popular tersebar di Whatsapp

Dalam dunia yang serba canggih ini, macam-macam boleh dilakukan. Kadang-kadang, #paparazzi pun seram melihat kecanggihan teknologi ni. Bukan apa, sejak dua menjak ni, banyak sangat benda tak berapa elok tersebar di media-media sosial.

Hmm, inilah yang terjadi kepada seorang wanita yang dipercayai merupakan selebriti popular tanah air. Kalau korang nak tahu, foto, screenshot whatsapps dan audio rakaman selebriti ini telah dikirimkan kepada kami.

Bukan perbualan biasa, tetapi perbualan yang boleh kami klasifikasikan sebagai perbualan ‘horny’. Fuh! Sekali dengar, kami seakan-akan dapat mengenalpasti pemilik suara berkenaan.

Pertama, you make me feel horny all the time..ini bukan lawak ya, betul. If i’m not period at this time, i will do it myself because i miss our moment last week…

Anyway, miss everything about you baby.. Macam tau-tau je honey tak mandi. Suka cium tengkuk baby, suka cium leher baby, wangi sangat kat situ. Muah
!

Pada mulanya, kami pelik juga dengan gaya bahasa yang digunakan. Nak kata selebriti ini mempunyai suami, rasanya dah lama rumahtangganya terkandas ditengah jalan.

Lebih mengharukan apabila kami menerima kiriman beberapa keping foto kandungan WhatsApp selebriti ini dengan lelaki berkenaan. Bukan main lagi bermanja-manja seolah-olah mereka ini merupakan pasangan suami isteri.
Tak tahulah nak kata apa, mungkin selebriti ini sengaja diperangkap ataupun sememangnya kedua-dua individu ini memang bercinta. Wallahualam!

Sumber: Papprazzi


EmoticonEmoticon