jobs from my.neuvoo.com

23 Oktober, 2015

Video penuh awek Kelantan dibogel, buah dada dipijak

BAGAIKAN drama Tamil, aksi seorang gadis dibelasah teruk oleh dua perempuan di Bachok, Kelantan kini menjadi berita paling hangat diperkatakan rakyat Malaysia setelah video pergaduhan tersebut tersebar menjadi viral di laman Facebook.

Pelbagai spekulasi dan cerita muncul, antaranya mendakwa pergaduhan ini disebabkan oleh penipuan jualan tuala wanita secara atas talian yang dijalankan mangsa.

Bagaimanapun, muncul kenalan rapat mangsa menafikan perkara tersebut dan mendakwa ianya disebabkan oleh cemburu buta kerana teman lelaki wanita berkenaan dirampas oleh mangsa.

Susulan itu, atas rasa ingin tahu, ramai netizen bertindak mencari sambungan untuk bahagian dua dan tiga, sekali gus menjawab segala spekulasi dan membongkar cerita sebenar mengenai pergaduhan tersebut.

Apa yang lebih mengejutkan, video bahagian ketiga merakamkan aksi mengaibkan mangsa apabila bajunya dibuka hingga menampakan sebahagian tubuh badannya.

Lebih menakutkan, buah dada gadis tersebut turut menjadi ‘tempat melepaskan amarah’ apabila dipijak disepak bertubi-tubi oleh dua wanita berkenaan.

Sementara itu, tiga suspek yang terlibat dalam bergaduhan itu dilaporkan telah ditahan reman pada Rabu lalu dan kes ini sedang siasat.

Ini video bahagian satu, dua, dan tiga kes tersebut…
EmoticonEmoticon