jobs from my.neuvoo.com

01 Januari, 2016

'Kami nampak Indian guy selamba raba buah dada muslimah tu!'

Jangan keluar pergi mana seorang diri. Seriously, just now me, my sister Kaktie and Biela saw an Indian guy groping a muslim girl! That girl covered her aurat perfectly and she got groped by that Indian guy at an ATM, AEON Seberang Jaya.

Can you imagine that?

He walked away like nothing happened and went into the ladies toilet! Pervert tahap apa aku pun tak tahu weh! Lepas raba budak perempuan itu dia masuk pula tandas perempuan nak raba or worst rape a girl who's inside the toiletlah kot.

Please be aware of the people around you and your surroundings. Terjadi di depan orang ramai pula itu. How sick is that?

Dia (mangsa) macam tergamam. Kami yang ternampak kejadian itu terus memaklumkan pada sekuriti tetapi sekuriti babi. Orang maklumkan dan siap tunjuk lelaki itu raba budak perempuan tadi tetapi dia buat tak tahu saja.

The pervert walked right in front of their eyes! Dia buat tak tahu weh! Kami cuba berbahasa inggeris dengan sekuriti itu tetapi tetap sama, tiada respon. Macam mana dia dapat kerja kalau bahasa inggeris pun tak tahu? What kind of a security is that? Bodoh nak mati. Senapang tergantung saja tapi teloq takdak nak kerja lelaki India itu. Bodoh gila. - THEHYPEMEDIA.COM


EmoticonEmoticon