jobs from my.neuvoo.com

04 Mei, 2016

Selfie pra-zina remaja Melayu yang menjijikan

Ek’eleh! Minah tu warnakan rambut macam air karat tu sebab acah-acah nak jadi minah saleh ke?? Kalau dilihatkan cara minah tu, gaya hidup dia pun macam terlampau bebas jer.. Pergaulan dia antara lelaki pun dah tak ada batas lagi..

Korang lihat jer lah gambar dia bersama si boyfriend tu dalam bilik, melentik jer body minah tu posing.. Lelaki tu pun sedap jer dapat peluk ‘my future wife’ dia tu yer!

Nak muntah hijau jer baca dia punya status.. Piuhhh! Poyo jer, muat naik gambar tu dengan caption ‘my future wife’.. ‘My future wife’ lah sangat yer! Sebelum jadi isteri pun, dah dapat macam-macam.. Kalau dah kahwin nanti, ‘kemanisan’ macam tu ada lagi ke??
Yela, sebelum kahwin pun dah macam orang yang dah kahwin.. Entah lepas kahwin, masing-masing dah bosan antara satu sama lain sebab kemanisan dah hilang..

Jangan dinafikan, ada jer yang jadi macam tu lepas kahwin.. Yela, sebelum kahwin bukan main sweet lagi.. Peluk, cium dan macam-macam lagi benda yang sumbang dilakukan..

Bila dah berkahwin, habis hilang kemanisan bersama.. Asyik bertekak jer, lepas tu mula nak bercerai bagai, Betul tak??

Entah lah, membimbangkan melihat anak muda sekarang ni bersosial, terlampau bebas sangat sampai dah tak ada batas lagi.. Lelaki dan perempuan selamba jer berpeluk dan cium bagai!

Paling merungsingkan adalah gadis-gadis lah.. Merelakan jer lelaki pegang dorang sesuka hati, dah macam perempuan tak ada maruah jer!

Sumber- MissHana/Utaranews.com


EmoticonEmoticon