jobs from my.neuvoo.com

17 Mei, 2016

Singlet la, bukan coli pink Neelofa...

Gara-gara sekeping foto yang dimuat naik di laman Instagram beberapa hari lalu, selebriti yang baru memenangi Bintang Paling Popular BH 29 baru-baru ini, Neelofa kembali menjadi perhatian netizen.

Seperti yang dilaporkan oleh sebuah portal hiburan, netizen menegur pemakaian artis kegemaran mereka itu yang didakwa terlalu jarang sehingga menampakkan baju dalam.

Betul ke? Atau sekadar pantulan cahaya je? Ini jawapan Neelofa sendiri.

Jarang ke?

Foto yang diambil ketika berada di Istanbul ini menjadi perdebatan pengikut di Instagram Neelofa. Pelbagai pendapat diberikan, tak kurang juga ada yang cuba menjadi ‘Detective Conan’ dengan mengeluarkan beberapa teori.
Screen Shot 2016-05-16 at 3.11.49 PM
Screen Shot 2016-05-16 at 3.11.49 PMScreen Shot 2016-05-16 at 3.13.46 PM
Screen Shot 2016-05-16 at 3.15.22 PM
Dah 2 lapis pun kata jarang

Neelofa menerusi post terbarunya akhirnya memberi komen berhubung perkara ini. Bak kata Wak Doyok “Aku yang pakai kau yang panas!”

Nak tirulah macam wak doyok cakap “aku yang pakai kau yang panas/kecoh”

kalau dah pakai 2 lapis inner pun kata jarang jugak, rasanya kak lofa tak mampu nak pakai 10 lapis inner kot.
p/s: cuaca di istanbul ni agak sejuk so memang kena pakai atleast 2 lapis kalau tak kulit kering yea sayangku ?? :

( nasib baik ada shot ni boleh tunjuk kat abang nara )
http://beautifulnara.com/neelofa-dikritik-netizen-pakaian-terlalu-jarang-sehingga-nampak-baju-dalam/

Rasanya sebagai seorang selebriti yang berhijab, Neelofa faham dan sudah pasti pakai pakaian yang paling sesuai dengan penampilannya. Kami tengok okay je, korang ni yang terlebih stalk kot!

Sumber : Neelofa



EmoticonEmoticon