jobs from my.neuvoo.com

13 Julai, 2016

Mahu ramas 'telur halal' suami selepas nikah

Fuhhh! Speechless bila baca status ‘gempak’ macam ni kat laman sosial, lebih gempak tu bila seorang perempuan yang muat naik kata-kata macam tu.. Miss baca pun terasa meremang bulu roma, menegak jer bulu roma ni.. ‘Seramm’ weii!

Dasyat betoiii minah tu, selamba badak dia jer muat naik status tak senonoh macam tu di laman sosial yer.. Lebih memalukan tu, dia seorang perempuan.. Tak manis bila seorang perempuan terlalu ‘open-minded’ sangat dengan perkara sulit macam tu..

Hal-hal macam tu, just perlu sembang secara peribadi jer.. Tak elok dihebah-hebahkan secara terbuka macam tu! Cer korang baca status minah tu yang dimuat naik di laman sosial Twitternya, baca ayat yang terakhir tu dengan sejelas-jelasnya..

Bikin tersedak jer bila bacanya.. Kesian lah siapa bakal suami minah tu, dia akan jadi ‘mangsa’ nanti.. Nak masuk tangan dalam seluar dan melakukan aktiviti ‘ehem-ehem’ pun nak heboh satu alam semesta.. Huhuhu.. ‘Bertuah’ betul lah siapa yang dapat isteri macam minah tu yer??

Habis hal dalam rumah tangga dan termasuk lah hal dalam ‘kelambu’ pun nak dikecoh-kecohkan pada umum.. Tak ada privacy langsung! Miss pun tak tahu lah apa motif sebenar minah tu muat naik status memalukan macam tu..

Tak malu langsung muat naik status tak senonoh macam tu di laman sosial.. ‘Open-minded’ sangat! Ataupun Miss rasa minah ni salah seorang yang termasuk dalam golongan batak ‘like’ dan perhatian lah..

Yela, dia create status lucah macam tu sebab nak tarik perhatian, betul tak?? Entah apa-apa lah noh, macam tak ada benda lain nak diceritakan.. Benda tak sepatutnya nak diceritakan lah, sibuk jer nak menceritakan.. Haishhh! MissHana/Utaranews


EmoticonEmoticon